Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

VyVolená Linda: Závidia mi!

Linda Drevenková Zobraziť galériu (38)
Linda Drevenková

BRATISLAVA - Ohováranie, faloš a intrigy. Toto všetko odhalila Linda Drevenková (22), keď si pozrela záznamy z reality show VyVolení. Zistila totiž, aké v skutočnosti sú jej dve „verné“ kamarátky z vily Jana Bombová (27) a Lenka Varsányiová (23). Čerstvá víťazka 11 miliónov je ich správaním zaskočená a dokonca odmieta ísť na výlet do Londýna, ktorý si všetky tri už dávnejšie naplánovali. Zdá sa, že priateľstvu „Charlieho anjeliek“ definitívne odzvonilo!

„Pozerala som záznamy z vily a nestačila som sa čudovať, čo tie dve na mňa narozprávali,“ neskrýva kráska z Nových Zámkov svoje sklamanie zo správania dvoch plavovlások, ktoré ešte nedávno považovala za svoje priateľky. „Neľutujem ani jeden prst, ktorý som im dala. Keby som to vedela skôr, dám im každý otočený palec,“ priznáva nahnevaná VyVolená.

Lenka sa však tvári, že o ničom nevie. „S Linduškou sme stále dobré k amarátky a dúfam, že to bude pokračovať. Výlet v Londýne je istý, to sme si už dávno naplánovali,“ tvrdí plavovláska, ktorá včera spolu s Janou, jej dcérkou Chloe (5) a Rišom Janigom (25) odcestovala na lyžovačku do Ždiaru. Linda s nimi však nešla. „Je zaneprázdnená,“ zdôvodnila neisto jej neprítomnosť na výlete Lenka.

Tmavovláska však tvrdí niečo iné: „Mňa nikto nevolal.“ Možno aj preto, že Jana má na ňu od finálového večera ťažké srdce. „Vyhrala to tá malá špinavá Maďarka, “ vyhŕklo z nej krátko po vyhlásení víťaza. A to si ešte prednedávnom boli obe veľmi blízke! „Otvorili sa mi oči. Linda si nás na after party nevšímala, spoločnosť robila radšej ‚druhému klanu‘,“ precedila cez zuby dotknutá Košičanka.

Vyzerá to tak, že „Charlieho anjelkám“ zvoní umieračik. Že by to bolo tým, že jedna z nich má to, po čom túžili všetky ostatné? Linda je o tom presvedčená, ale s nadhľadom tvrdí: „Aj závisť si treba zaslúžiť!“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu