Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Elton John sa za asistencie celebrít rozlúčil so slobodou

Elton John a David Furnish si už zajtra povedia svoje áno. Zobraziť galériu (7)
Elton John a David Furnish si už zajtra povedia svoje áno.

LONDÝN - Rozlúčky so slobodou, ktorú usporiadal britský spevák Elton John v londýnskom Soho, sa zúčastnilo množstvo celebrít, píše dnes agentúra AP. V stredu si John berie svojho dlhoročného priateľa, kanadského filmára Davida Furnisha.

Na mondénnom večierku v reštaurácii Too2Much zaznamenali novinári napríklad rockera Ozzyho Osbourna a jeho manželku Sharon, modelku Liz Hurleyovú, hudobníkov Bryana Adamsa, Garyho Barlowa a Kida Rocka. Snúbenci dorazili do podniku len pár minút predtým, než slavnostná show vypukla.

Obsluha bola štýlová: šampanské rozlievali čašníci bez košieľ, zato ale s čiernymi kravatami a vo vysokých jazdeckých čižmách. Štýlové prostredie niekdajšieho striptízového klubu dokresľovali i pohovky z červenej kože, bar ozdobený kryštálom od firmy Swarovski a umelecky zdobené sklenené steny. Podávalo sa suši a nastávajúci manželia prijímali dary - napriek tomu, že vopred požiadali hostí, aby namiesto darov radšej prispeli na chorých na AIDS.

Streda bude na radniciach v Anglicku a vo Walese zrejme dosť hektická: v týchto častiach Británie začne platiť zákon, ktorý umožňuje svadby osobám rovnakého pohlavia a stovky homosexuálov a lesbičiek už oznámili, že to hodlajú využiť a povedať si áno.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu