Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

V dome Veľkého brata bola zvada pre sex

Michal proti sexu na prvom rande nič nemá.
Michal proti sexu na prvom rande nič nemá.

BRATISLAVA - Obyvatelia domu Veľkého brata už dávno odhodili zábrany. Najmä mužské osadenstvo však už dlhšie pociťuje následky sexuálneho nedostatku, a tak sa rozhodlo vyventilovať svoje túžby aspoň slovne. Rozoberali sex na všetky spôsoby, no otázka, či má k sexu dôjsť už na prvom rande, alebo nie, ich rozdelila do dvoch táborov.

Finalistom markizáckej reality show Big Brother-Súboj v hre o milióny stúpa do hlavy nielen adrenalín, ale aj neuspokojená chuť na sex, ktorou trpia už od polovice septembra. A preto si muži v dome Veľkého brata užívali sexuálne hry aspoň slovne. Dopodrobna prebrali mnoho chúlostivých a pikantných tém. No aj v tomto prípade sa ukázalo, že ponorková choroba v dome Veľkého brata už úraduje naplno. Zdanlivo nevinná otázka, či je sex na prvom rande vhodný, alebo nie, vyvolala búrlivú diskusiu.

Dokonca hrozilo, že dôjde ku konfliktu. Heterosexuáli Michal Držka (22) a Boris Prihradský (26) nevideli prekážku, prečo si neužiť s partnerkou aj na prvom rande. Zato Richard Tkáč (26) a Ján Bryndza (27), ktorí sa netaja svojou homosexualitou, ostro protestovali a tvrdili, že na prvom stretnutí by k sexu dôjsť rozhodne nemalo. Uvidíme, aký vplyv budú mať ich rozdielne názory na ďalšie spolunažívanie...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu