Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Kelly Osbourne: Budem ako Kylie!

Kelly Osbourne prišla na spôsob, ako si získať viac fanúšikov. Zobraziť galériu (7)
Kelly Osbourne prišla na spôsob, ako si získať viac fanúšikov.

LONDÝN - Dcéra pekelníka Ozzyho Osboruna Kelly vymyslela, ako najlepšie "nakopnúť" svoju kariéru popovej speváčky. Keďže je presvedčená, že sa podobá na austrálsku popovú princeznú Kylie Minogue, rozhodla sa, že ju bude kopírovať.

Kelly získala slávu hlavne vďaka účinkovaniu v reality show hudobného kanála MTV Osbournes, ktorý viac či menej vtipne mapoval rodinný život a súkromie jej otca, bývalého lídra legendárnej metalovej skupiny Black Sabbath Ozzyho. Dokonca sa vybrala po stopách svojho otca a naspievala vlastný album. Ten sa však nepredáva tak dobre, ako by nádejná hviezda chcela.

Kelly preto dostala nápad: bude napodobňovať svoju úspešnejšiu kolegyňu Kylie! "Pri pozeraní jej starších klipov som sa veľa naučila o vystupovaní," tvrdí. Rozhodla sa preto, že svojimi krivkami bude konkurovať Kylie, ktorej zadok jej v istej ankete vyniesol titul najkrajšieho pozadia v šoubiznise. "Sex skutočne predáva, takže na ňom určite budem stavať," dodáva sebavedome. Posúďte sami - no nie sú si podobné ako vajce vajcu?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu