Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Aguilera na dámskej jazde: Bude svadba?

Christina Aguilera Zobraziť galériu (3)
Christina Aguilera

PALMILLA - Popová speváčka Christina Aguilera má každým dňom bližšie k manželstvu. Nedávno hovorila o tom, aké bude mať pred oltárom šaty, uplynulý víkend si zasa dopriala neviazanú dámsku jazdu v luxusnom mexickom letovisku. Jediní muži v jej bližšom okolí boli čašníci roznášajúci miešané nápoje.

Christina je zasnúbená s hudobným producentom Jordanom Bratmanom, toho však nechala v Spojených štátoch. Do mexického letoviska Palmilla, kde si chodieva užívať smotánka, si vzala iba najlepšie kamarátky. Ich program bol nabitý a pritom jednoduchý: vo dne more, večer kluby. "Bolo im super. Pretancovali celé noci, smiali sa a užívali si babský život," cituje denník Daily Mirror svedka Christininej dámskej jazdy.

Pozorovatelia sa domnievajú, že to bola jej rozlúčka so slobodou. Christina mala aj na tejto dovolenke prívesok s počiatočným písmenom priezviska svojho snúbenca Bratmana. Už dávnejšie vie, čo si na svadbu oblečie. "Budú to klasické biele šaty. Neočakávajte nič podobné tomu, čo nosím na koncertoch," hovorí Christina.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu