Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Svetová celebrita bez mejkapu: Spoznali ste ju?!

Známa celebrita bez make upu Zobraziť galériu (8)
Známa celebrita bez make upu

bez mejkapu o niečo horšie, ale stále sa na seba aspoň podobajú. Pri pohľade na túto tvár však človek musí rozmýšľať naozaj poriadne dlho. Veď kto by v tejto slečne spoznal sexicu Katy Perry (26)?!

Žiadna sláva! Katy Perry zrejme nepatrí medzi dámy, ktoré vyzerajú skvele aj bez dobrej maskérky. Jej tvár na fotografii, ktorú mohli vidieť fanúšikovia na Twitteri, totiž ani zďaleka nepripomína sexicu, na ktorú sme zvyknutí. Mastná pleť, malé pery a prečudesná grimasa jej na príťažlivosti určite nepridali!

Môže za to Russell! Fotografiu však prirodzene nezverejnila samotná speváčka, na svoju Twitter stránku ju pridal jej manžel, Russell Brand. Žeby sa s Katy nezhodli a on sa jej takto rozhodol pomstiť? Nech je ako chce, dlho sa na ňu fanúšikovia pozerať nemohli – Russel ju totiž odstránil. Škoda však už bola napáchaná!

Čerství manželia si momentálne užívajú sviatočnú idylku v Londýne a tak ako mnoho ďalších ľudí trávia čas aj pred televízorom. „Pozerám fucik so svojou polovičkou, zase kričí a nadáva telke do k***ev,“ priblížila situáciu u seba doma Katy. Na prvé Vianoce v úlohe manželky sa brunetka veľmi tešila. „Budem tam ja, Russell, ružový vianočný stromček a tofu,“ prezradila svoje plány. „Darčeky rozbalíme večer, pretože taká je tradícia v mojej rodine.“ Nuž Russell jej pridal aj jeden, ktorý určite nečakala – zničenie jej imidžu krásavice!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu