Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Krutá pravda o sídle Playboya Hefnera: Špinavé matrace a psie výkaly!

Hugh Hefner a playboy zajačikovia Zobraziť galériu (6)
Hugh Hefner a playboy zajačikovia

LOS ANGELES – Nie je všetko zlato, čo sa blyští! O slávnom sídle Hugha Hefnera (84) kolujú rôzne legendy, skutočnosť však zrejme vyzerá trochu inak. Život v Playboy Mansion sa vraj podobá pobytu vo väzení a od prepychu má poriadne ďaleko!

Psie výkaly na koberci aj závesoch! “Všetko v rezidencii pôsobilo staro a zatuchnuto a pes Archie si bežne uľavoval na závesy v hale dodávajúc výrazný závan moču k celkovému pachu hniloby,” posťažovala sa jedna z bývalých Heffových priateliek, Izabella St. James. Výkaly neboli ničím nezvyčajným ani v spálni samotného majiteľa domu a dievčatá si vždy museli dávať pozor, kam dávajú nohy.

Luxusne zariadené izby? Ani náhodou! Hugh Hefner napriek svojmu bohatstvu na dom veľa peňazí nevynakladá, naopak. Zariadenie vraj pripomínalo nábytok z bazára „Snažili sme sa svoje izby ozdobiť a zútulniť, ale matrace na našich posteliach boli nechutné – staré, ošumelé a špinavé. Obliečky už tiež mali svoje najlepšie časy za sebou,“ prezradila Izabella, ktorá si vďaka pobytu u Heffa splácala pôžičku na štúdium. Ostatné dievčatá so starým pánom zostávali z rôznych dôvodov. Niektoré dúfali v kariérny postup, iné sa zas tešili z plastík, ktoré im Heff platil.

Sex tiež nestál za nič! „Chcela som zistiť, či tento kráľ sexu vie niečo viac ako my ostatní,“ opisuje svoju zvedavosť Izabella. „Ale on tam len ležal ako mŕtva ryba.“ Ďalšia z jeho bývalých dievčat, Jill Ann Spaulding, išla do väčších podrobností. Keď mal Hugh chuť si zašpásovať, všetky dievčatá museli nastúpiť do jeho spálne v ružových pyžamách. Ak na sebe mali spodnú časť pyžama, znamenalo to, že v tú noc nechcú mať sexuálny styk - z dvanástich dievčat si ich však nechala okrem Jill len jedna. Ostatných desať bolo pripravených na Heffove sexuálne výkony. “Nepoužíval žiadnu ochranu a nerobili sa ani testy na pohlavné choroby,” prezradila dievčina, ktorá pobyt v rezidencii nezvládla a utekala kade ľahšie!
 

Hugh Hefner a Izabella St. James

Krutá pravda o sídle
Zobraziť galériu (6)

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu