Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Manželka Randyho Quaida: Opäť sa vykašlala na súd!

Randy Quaid s manželkou Zobraziť galériu (6)
Randy Quaid s manželkou

SANTA BARBARA – Manželka amerického herca Randyho Quaida Evi sa znova nedostavila na súdne pojednávanie v Santa Barbare v prípade bývania na cudzom pozemku bez povolenia. Informoval o tom zástupca okresného prokurátora Anthony Davis.

Štyridsaťsedemročná žena sa mala na súd dostaviť vo štvrtok, no neprišla a tak súd opätovne vydal príkaz na jej uväznenie. Po tom, ako sa Evi Quaid na súde znovu neukázala, sa prípadu vzdal jej obhajca Robert Sanger, pričom svoje konanie v piatok odmietol komentovať. Evi Quaid trvá na tom, že manžela, ktorý je momentálne v Kanade, neopustí a práve preto sa nedostavila ani na súd v Kalifornii.

Herca a jeho manželku zatkli 18. septembra, pretože bez povolenia bývali v hosťovskom dome na pozemku v kalifornskom Montecite. Randy a Evi Quaidovci však trvali na tom, že nehnuteľnosť vlastnia od deväťdesiatych rokov. Zástupca súčasného majiteľa však poskytol polícii dokumenty dokazujúce, že jeho klient kúpil majetok v roku 2007 od muža, ktorý ho predtým kúpil od Quaidovcov. Polícia pár následne zatkla, podarilo sa jej to však na druhý pokus, pretože keď na miesto prišla po prvý raz, nikto tam nebol.

Manželský pár mal taktiež v hosťovskom dome spôsobiť škodu vo výške viac ako 5000 dolárov. Herec pri zatýkaní nekládol odpor, jeho manželka však áno. Evi Quaid sa tak dopustila aj prečinu kladenia odporu pri zatýkaní. Polícia ich následne odviedla do väzenia pre vlámanie sa do domu a vstup do budovy, ktorá neslúži na obchodné účely, bez povolenia. O deň neskôr ich pustili na kauciu, ktorú stanovili na 50-tisíc dolárov pre každého.

Osemnásteho októbra na nich súd v Santa Barbare vydal zatykač, pretože sa nedostavili na súdne pojednávanie. O štyri dni neskôr ich zatkli v kanadskom Vancouveri, kde pár následne požiadal o azyl. Manželia ako dôvod svojej žiadosti uviedli, že im ide o život. Hercova žena totiž tvrdí, že osem priateľov jej manžela z filmového prostredia v ostatných rokoch zavraždili a teraz je na rade on. Pár prepustili z väzenia 27. októbra po tom, čo sa zistilo, že Evi Quaid má kanadské občianstvo.

Herca prepustili po zaplatení kaucie vo výške 10-tisíc kanadských dolárov, pričom 22. decembra by už mal vedieť, či mu azyl v Kanade udelia. Randy a Evi Quaidovci mali problémy so zákonom už v minulosti. V apríli tohto roku uzavreli dohodu o vine a treste v prípade finančného podvodu. Quaidovci boli obvinení z toho, že v luxusnom stredisku San Ysidro Ranch zaplatili neplatnou kreditnou kartou účty vo výške viac ako 10-tisíc dolárov.

Randy Quaid je starší brat herca Dennisa Quaida. Známy je napríklad z vedľajších rolí v snímkach Deň nezávislosti (1996) alebo Prázdniny v Amerike (1983). Šesťdesiatročný herec má na konte Zlatý glóbus a nominácie na Oscara, cenu BAFTA aj Emmy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu