Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Verešovej krst: Andrea ukázala nohavičky, Volopich sa schovával!

Ups! Andrea odhalila čierne nohavičky. Zobraziť galériu (7)
Ups! Andrea odhalila čierne nohavičky.

PRAHA – Vášeň a erotika! Tým dýcha nový kalendár Andrey Verešovej (30). Modelka ho včera pokrstila v jednom pražskom podniku, kde sa tiež nevyhla jednému intímnemu odhaleniu. Zatiaľ čo ona nechtiac ukazovala nohavičky, jej manžel Daniel Volopich (43) sa skrýval v zákulisí.

Krstila vo veľkom štýle! Nový kalendár Andrey Verešovej má až osem krstných rodičov. Nechýbali medzi nimi ani Slováci ako Ivana Christová, Maroš Kramár či Yvetta Blanarovičová. Českú stranu zastupoval napríklad Michal David. Ten počas večera neodolal polonahej Verešovej na obrovskej fotografii a pekne si ju pohladkal.

Pikantným detailom k slávnostnému večeru prispela aj samotná modelka. Pri pózovaní pre fotografov akosi pozabudla, že si obliekla minišaty. A tak sa všetci mohli presvedčiť, že pod nimi skrýva čierne nohavičky.

Našťastie, jej pomerne zúrivý manžel Daniel Volopich si toto odhalenie svojej polovičky nevšimol. Takmer počas celého krstu bol totiž mimo dohľadu. „Bol stále niekde vzadu a príliš sa neukazoval,“ prezradil nám náš zdroj.

Dôvodom jeho ukrývania sa môže byť scéna, ktorú svojej polovičke nedávno vyrobil. Na verejnosti na Andreu kričal, že sa príliš predvádza. A keďže na vlastnom krste by sa modelka pozornosti nijako vyhnúť nemohla, zrejme poprosila manžela, aby sa tento raz krotil. A on to vyriešil tak, že sa upratal z dohľadu, aby radšej nič nevidel.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu