Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Madonna, pozor: Herzigová ide po Guyovi!

Eva Herzigová považuje Madonninho muža za najkrajšieho v Británii. Zobraziť galériu (10)
Eva Herzigová považuje Madonninho muža za najkrajšieho v Británii.

LONDÝN - Slávnej americkej speváčke Madonne sa na obzore objavuje konkurencia. O 15 rokov mladšia supermodelka českého pôvodu Eva Herzigová sa netají svojimi sympatiami k Madonninmu manželovi Guyovi Ritchiemu!

Krásna Eva považuje 37-ročného režiséra za najatraktívnejšieho muža vo Veľkej Británii. "Je vysoký a pekný, navyše sa výborne oblieka," povedala rodáčka z Litvínova pre britský denník Daily Telegraph. Podľa Herzigovej je Ritchie aj výborným otcom rodiny. "Vidieť, že to s deťmi vie," nešetrila slovami chvály. Nikto však nemôže byť dokonalý a neplatí to ani o sympatickom Britovi. "V podstate je to skvelý chlap. Má však jednu jedinú chybu - je ženatý s Madonnou," povedala s ľútosťou Eva.

Modelka, ktorú onedlho čaká debut na striebornom plátne vo filme Dorian Gray, je zároveň aj veľkou fanúšičkou Ritchieho filmov. "Rada by som pokračovala v hereckej kariére, najradšej v jednom z Guyových filmov," vyznala sa 32-ročná predstaviteľka podprseniek Wonderbra, ktorej bilbordy kedysi spôsobovali dopravný chaos v uliciach New Yorku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu