Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Lily Allen opäť na verejnosti: Takto zvláda chvíle po potrate!

Lily Allen Zobraziť galériu (2)
Lily Allen (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Prekonala to! Pocity, ktoré speváčka Lily Allen (25) pred mesiacom prežívala, sú nočnou morou pre každú tehotnú ženu. Prirodzený potrat dvakrát za sebou totiž zvládne len málokto. Zdá sa však, že Lily svoj žiaľ premohla – a zamierila na večierok!

Nemala to ľahké! Speváčka Lily Allen zjavne patrí k tým ženám, ktoré pred kariérou uprednostňujú rodinu. Jej túžba po dieťatku sa však nie a nie vyplniť. Prvý krát potratila v roku 2008, druhý krát koncom októbra. Dnes sa opäť vracia do spoločenského života – štýlová, ale so smutným úsmevom na tvári!

Známa brunetka si pre svoj návrat vybrala slávnostné otvorenie predajne Miu Miu v Londýne. Zrejme si veľmi dobre uvedomovala, že médiá jej budú venovať špeciálnu pozornosť a preto si dala na svojom imidži extra záležať. V bielom kabáte a čiernych šatách vyzerala ako distingvovaná mladá dáma.

Lily dieťatko, ktoré čakala s maliarom Samom Cooperom, potratila v šiestom mesiaci tehotenstva koncom októbra. Jej fanúšikovia aj kolegovia z celého sveta sa pripájali k vyjadreniam úprimnej sústrasti. „Som stále veľmi chorá, ale vaše odkazy mi naozaj pomáhajú. Ďakujem vám xx,“ odkázala im prostredníctvom svojej Twitter stránky Lily.

Táto strata musela byť pre speváčku o to horšia, že nešlo o jej prvý potrat. Ten zažila ešte v januári 2008, keď čakala dieťatko s Edom Simonsom zo skupiny Chemical Brothers. Ak uvážime, že Lily má len dvadsaťpäť rokov, sú tieto okolnosti alarmujúce. Ktovie, či sa jej niekedy splní túžba a bude sa môcť pomaznať s vlastným synčekom či dcérkou...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu