Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Herec zo seriálu Škaredá Betty: Obvinený z matkinej vraždy!

Michael Brea
Michael Brea

LOS ANGELES - Herca, ktorý stvárnil menšiu postavu v televíznom seriáli Škaredá Betty (2006 - 2010), v utorok obvinili, že metrovým samurajským mečom dobodal po hádke svoju matku. Privolaná newyorská polícia, ktorá reagovala na volanie oznamujúce rodinnú hádku, našla o 2:20 ráno 55-ročnú Yannick Brea kľačiacu v kúpeľni.

Žena mala bodné rany na hlave a bola na mieste mŕtva, uviedol policajný komisár Raymond Kelly. "V spálni bol jej syn s metrovým mečom," dodal Kelly. Tridsaťjedenročného Michaela Brea zatkli pre podozrenie z vraždy a nezákonnej držby zbrane. Následne sa v Kings County Hospital podrobil psychiatrickému vyšetreniu.

Polícia zatiaľ nevie, čo hádku medzi ním a matkou vyprovokovalo, no susedia reportérom povedali, že bolo počuť hlasný krik. "Počul som to zúrivé kričanie," uviedol Gregory Clare, ktorý žil v rovnakej budove ako zavraždená. Údajne bolo stále dookola počuť: "Kajaj sa, kajaj sa, hriešnik, hriešnik" a tiež "nikdy si neprijal Ježiša". Podľa tvrdení polície sa v byte našla aj Biblia, no policajný komisár nevedel s určitosťou povedať kde. Michael Brea v minulosti trestaný nebol. Informáciu zverejnila agentúra AP a webová stránka people.com.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu