Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Ďalší záťah Jojkárok: Tasili prsia a vyplazovali jazyky!

Saša Orviská ukazovala grimasy, Nora Hamar - Ducká a Petra Poláčiková zvodné výstrihy. Zobraziť galériu (9)
Saša Orviská ukazovala grimasy, Nora Hamar - Ducká a Petra Poláčiková zvodné výstrihy.

BRATISLAVA – Dámska jazda! Redaktorky z televízie Joj Petra Poláčiková (26), Alexandra Orviská (26) a Nora Hamar – Ducká (31) si vo štvrtok večer znovu vyhodili z kopýtka. Na párty nezaujali len svojimi zvodnými výstrihmi, ale aj tým, ako bláznivo sa zabávali!

Vyobliekali sa! Redaktorky jojkárskych Promi Novín sa vo štvrtok večer išli zabaviť na jednu z bratislavských diskoték. Spoločne s nimi žúrovali aj dievčatá z titulných strán pánskych magazínov. O tom, že išlo o stretnutie príťažlivých žien, niet pochýb. Krásky provokovali prítomných pánov v naprataných korzetoch.

Jojkárkske redaktorky opäť dokázali, že veci berú s humorom. Pred objektívom fotografa dokonca neváhali vystrúhať nejakú tú grimasu. „Zabávali sme sa perfektne a stále sa tešíme z toho, že so svojimi kolegyňami nemáme ponorkovú chorobu ani po troch rokoch spoločnej práce,“ povedala nám Alexandra Orviská, ktorá si zapózovala aj s vyplazeným jazykom. Ako ďalej dodala, fakt, že sa vedia zabaviť aj mimo zamestnania, ju veľmi teší.

Okrem Jojkárok bola hviezdou večera aj najznámejšia slovenská playmate Eva Cifrová. Tá sa odviazala za mixážnym pultom a na malú chvíľu sa zahrala na DJ – ku. Chcete vedieť, ako to na párty vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

Štvrtková dámska jazda nebola až taká bujará. Jojkárske redaktorky pred pár dňami šantili oveľa viac. Čítajte TU.

Foto: paparaci.sk; Zdroj: Zuzana Šuľáková



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu