Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Medové týždne Katy Perry: Nočná mora z pavúkov a... vyrážky!

Katy Perry Zobraziť galériu (17)
Katy Perry (Zdroj: SITA)

MALEDIVY – Ani tá najdivokejšia exotika nemusí byť zárukou romantiky! O tom sa na vlastnej koži presvedčila americká speváčka Katy Perry (26), ktorá nedávno skončila pod čepcom. Radosť z manželstva jej totiž nečakane prekazila osemnohá háveď. A to hneď v prvý deň svadobnej cesty!

Mala poriadnu smolu! Hudobná hviezda sa s britským komikom, Russellom Brandom, zosobášila síce len pred pár dňami, jej eufória však vzápätí tak trochu opadla. Dvojica totiž po obrade v indickom štáte Radžastan odletela súkromným lietadlom na súostrovie v Indickom oceáne. Medové týždne sa však už od úvodu nevyvíjali podľa predstáv šťastných novomanželov. Okrem luxusu a žiadaného súkromia totiž na nich čakalo aj nepríjemné prekvapenie – Katy uhryzol pavúk!

Ako informoval austrálsky magazín Grazia, popovej speváčke sa následkom uhryznutia na nohách rozvinuli nevábne vyzerajúce vyrážky. Tie viedli k tomu, aby Katy začala bezodkladne s užívaním potrebných medikamentov. A práve ich nežiaduce účinky zaľúbencom na nálade veľmi nepridali. Tmavovláska sa cítila unavená, ospalá a nádhernú dovolenku si vonkoncom nevychutnala.

Úsilie 36-ročného Russella tak aspoň v prvých chvíľach medových týždňov vyšlo doslova navnivoč. Z jeho strany pritom nešlo o nijakú malichernosť – pre svoju čerstvú zákonnú polovičku rezervoval izbu v rezorte Soneva Fushi, kde sa suma za jedinú strávenú noc šplhá cez osemtisíc dolárov. Takúto hriešnu čiastku však kedykoľvek neváha zaplatiť tiež Madonna, Paul McCartney, či Tom Cruise. Ako na jednom z mála miest planéty tu totiž celebrity majú stopercentnú istotu, že nestretnú nijakých paparazzov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu