Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kto nahradí Hablovičovú?

Lucia Hablovičová
Lucia Hablovičová

BRATISLAVA - Boj o flek v markizáckej Smotánke sa stupňuje! Na lukratívny džob po Lucii Hablovičovej (27) si brúsia zuby nielen známe tváre z Markízy, ale aj moderátori z konkurenčných televízií.

Podľa zistení Nového Času už majú kamerové skúšky za sebou aj Erika Judíniová (25) z STV či exhlásateľka verejnoprávnej televízie Renáta Špačková (38). Na kastingu do Smotánky sa to známymi tvárami len tak hemžilo. Niet divu - spoločnosť celebrít a boháčov je pre mnohých určite lákavejšia ako len "suchá" práca v štúdiu. "Na skúškach sa zúčastnili napríklad Ján Dubnička, Pavol Gmitter, Martina Horná, Veronika Paulovičová, Andrea Šuvadová alebo Lenka Šoóšová," uviedla hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová.

Okrem nich však o flek po Lucii Hablovičovej bojuje aj bývalá hlásateľka STV Renáta Špačková. "Táto oblasť je mi veľmi blízka, uvádzam mnoho podujatí pre klientov, ktorí sa prezentujú aj v Smotánke," prezradila Špačková. Zálusk na džob v Markíze má i tvár magazínu STV Extra Erika Judíniová. "Televízia Markíza ma na kamerové skúšky pozvala. Viac k tomu nepoviem," vyjadrila sa Judíniová. O novom moderátorovi Smotánky sa má rozhodnúť v septembri a príležitosť možno dostanú dokonca dvaja uchádzači. "Nevylučujeme, že pôjde o dvojicu," dodala Semjanová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu