Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Chuck Norris v Prahe: Bude natáčať reklamu!

Chuck Norris Zobraziť galériu (4)
Chuck Norris

PRAHA - Do Česka v piatok pricestoval niekdajší niekoľkonásobný profesionálny majster sveta v karate a neskôr populárny herec akčných filmov Chuck Norris. Včera o tom informoval denník Blesk.

Norris (70), známy napríklad z televízneho seriálu Walker, Texas Ranger, bude v Prahe nakrúcať reklamu pre telefónneho operátora. Podľa Blesku produkcia reklamného spotu ubytovala Norrisa v hoteli Augustín, prvú noc strávil v izbe vedľa slávneho gitaristu Carlosa Santanu, ktorý v piatok koncertoval v 02 Arene.

Norris v roku 1968 získal titul majstra sveta v karate a udržal si ho až do roku 1974. Po skončení športovej kariéry sa venoval filmu. Presadil sa ako hviezda lacných akčných snímok, v ktorých najčastejšie stvárňoval neohrozeného ochrancu nevinných a pomstiteľa bezprávia. Je známy okrem iného z filmov Delta Force a Správni chlapi nosia čiernu. Za vlády prezidenta Georgea Busha staršieho pôsobil ako jeho poradca pre šport a telovýchovu.

Organizuje školy pre problémové deti a je tvorcom bojového umenia Chun Kuk Do.

Svojich fanúšikov má dodnes, v posledných rokoch sa navyše na internete zrodil recesistický kult nesmrteľného a nadprirodzeného Chucka Norrisa - muža, ktorý povolil Bohu stvoriť svet, vie deliť nulou a rozplače aj cibuľu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu