Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Sestra speváka Miku v kritickom stave: Padla z okna a napichla sa na plot!

Mika
Mika

LONDÝN - Sestra britského speváka Miku leží v kritickom stave v Royal London Hospital po tom, čo vypadla z okna na 4. poschodí a napichla sa na plot.

Dvadsaťosemročná Paloma Penniman vypadla z okna v štvrti Kensington v nedeľu v skorých ranných hodinách. Na miesto nehody museli prísť aj hasiči, ktorým trvalo približne hodinu, kým Penniman vyslobodili. Polícia, ktorá začala prípad vyšetrovať, vylúčila cudzie zavinenie. Mikov hovorca uviedol, že spevákova sestra je v kritickom stave, avšak stabilizovaná.

Dvadsaťsedemročný Mika, vlastným menom Michael Holbrook Penniman Jr., je rodákom z Libanonu, odkiaľ však spolu s rodinou emigroval, keď mal rok. Do svojich deviatich rokov potom žil v Paríži, odkiaľ sa jeho rodina presťahovala do Londýna. Svoju hudobnú kariéru odštartoval v roku 2006 singlom Relax, Take It Easy. O rok neskôr vydal svoj debutový album s názvom Life in Cartoon Motion, na ktorý nadviazal v roku 2009 druhou štúdiovkou The Boy Who Knew Too Much. Okrem toho má na svojom konte aj dve EP - Dodgy Holiday EP (2006) a Songs for Sorrow (2009).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu