Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Bartošová narážala do stien: Opäť pod parou?!

Iveta Bartošová narážala do reklamnej steny. Zobraziť galériu (8)
Iveta Bartošová narážala do reklamnej steny.

PRAHA – Ďalší rozruch! Iveta Bartošová (44) sa objavila na dvanástych narodeninách hudobnej stanice Óčko. Sama od seba vybehla na pódium a začala spievať. Nezabudla zdôrazniť, že vystupuje zadarmo. Kto by jej však zaplatil za playback, narážanie do reklamného pútača a motanie sa po pódiu?!

V lete sexica, teraz tetuška! Ako sme už písali, Iveta Bartošová krátko po skrášľovacej kúre začala opäť priberať. Na štvrtkových narodeninách Óčka sa predviedla s dvomi bradami a v šatách, v ktorých vyzerala ako tehotná. Vyrobila si však ešte väčší trapas!

Iveta sa totiž zrazu vybrala na pódium a chystala sa publikum oblažiť pesničkami zo svojho nového albumu. „Nepočítala som s tým, prišla som len osláviť s vami tieto narodeniny. Ale zaspievam... Len tak, zadarmo,“ uviedla svoje vystúpenie.

Playback a zvláštne tanečné figúry si ale skutočne žiadny honorár nezaslúžili. Navyše, speváčka asi trikrát narazila do reklamnej steny s logom hudobnej stanice. Po jednom takomto náraze zrazu vyzerala ako pomätená. Ústa otvárala mimo textu, ktorý znel z cédečka, nohy sa jej motali...

Bartošovú musel nakoniec zachytiť jej choreograf, ktorý s ňou bol na pódiu. Samozrejme, okamžite si všetci začali medzi sebou šepkať, či Bartošová náhodou nezačala opäť piť. V niektorých okamihoch totiž naozaj vyzerala ako opitá. „Je tu málo miesta pre mňa, kĺžu mi topánky, sú tu nejaké veci po zemi,“ snažila sa ospravedlniť svoj úbohý výkon blondínka. Veríte tomuto tvrdeniu? Pozrite si video a vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

 

VIDEO: Zvláštne vystúpenie Ivety Bartošovej.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu