Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Verešová plače za prsiami: Andrea, ty si ich nevidíš?!

Andrea Verešová dnes a pred rokom. Zobraziť galériu (3)
Andrea Verešová dnes a pred rokom.

PRAHA – Zmenšili sa jej! Aspoň to najnovšie tvrdí Andrea Verešová (30) o svojich prsiach. Keď si však porovnáme čerstvé fotografie s tými staršími, rozdiel akosi nevidieť. Andrejka, lepšie sa poobzeraj pred zrkadlom!

Prekvapenie! Modelka Andrea Verešová nie je spokojná s veľkosťou svojich pŕs. Doteraz sa o nich špekulovalo, že si nechala voperovať implantáty, ona si však myslí, že sú malé. „Môj syn Daniel už má rok a pol, bolo teda na čase prestať s dojčením. Snáď sa už teraz nebude písať, že mám silikóny, keď už moje prsia nie sú také veľké,“ povedala pre denník Aha!

Topky.sk si preto posvietili na Andrein hrudník. V porovnaní s fotografiou z minulého roka, kedy kráska ešte naplno dojčila a mala teda prsia naliate mliekom, nie je na tom čerstvom zábere vidieť príliš veľký rozdiel. No modelka si stojí za svojím a viditeľne veľké prednosti akosi prehliada. Ich objem chce dokonca ešte vylepšovať. „V Amerike som našla podprsenku, ktorá zväčšuje o dve čísla, tak tú teraz budem nosiť,“ prezradila českému denníku. Otázne je, či už potom nebude Andrein hrudník pripomínať skôr airbagy...



Ako vyzerala Andrea Verešová na pražskom Fashion Weekende nájdete TU:



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu