Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Staň sa VyVoleným!

Zobraziť galériu (6)

BRATISLAVA - Chcete si vyskúšať vilu VyVolených? Zažite na 24 hodín luxus v prepychovom sídle snov a otestujte si na vlastnej koži, ako sa budú cítiť účastníci v reality show TV JOJ VyVolení!

Dvom z vás umožní Nový Čas prežiť jedeň deň vo vile na bratislavskej Kolibe, kde si môžete vyskúšať nielen pohodlné bývanie, ale i saunu, vírivku, bazén a ochutnať pripavenú stravu a nápoje. K tomu dostanete ešte 5 000 Sk na ruku! Všetok tento luxus už onedlho zažijú dvaja čitatelia Nového Času.

Ak sa chcete stať na 24 hodín VyVoleným, pošlite SMS na číslo 6301 v tvare:
BLESK Meno a Priezvisko, vek, povolanie a váš odkaz, prečo by sme mali vybrať práve vás. (Príklad: BLESK Jozko Mrkvicka, 22, casnik, aj ja chcem ist do domu).Text správy môže mať maximálne 160 znakov a text bez diakritiky. Cena SMS je 10 Sk bez DPH.

Z vašich SMS vyberieme 5 čitateľov, ktorých pozveme k nám do redakcie a na základe pohovoru priamo v Novom Čase vyberieme dvoch, ktorí sa na 24 hodín stanú Vyvolenými. Esemeskovať môžete do utorka, 29.augusta, do 12,00 hod!

Upozornenie!
Odoslaním SMS dáva účastník hry súhlas na zaradenie svojich osobných údajov uvedených v SMS do databázy spoločnosti Ringier Slovakia, a.s., na marketingové účely spoločnosti. Tento súhlas dáva na dobu neurčitú, pričom jeho odvolanie je možné vykonať formou bezplatnej písomnej žiadosti na adresu spoločnosti. V mene Ringier Slovakia, a.s., túto službu zabezpečuje Zoznam Mobile, s.r.o.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu