Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Trapas v Čechách: Ľudia odchádzali z koncertu Guns N'Roses, vrátia im vstupné!

Axl Rose a DJ Ashba zo skupiny Guns N'Roses Zobraziť galériu (6)
Axl Rose a DJ Ashba zo skupiny Guns N'Roses (Zdroj: SITA)

PRAHA - Návštevníkom pondelňajšieho koncertu amerických Guns N'Roses, ktorí v pražskej O2 aréne nevydržali čakať a odišli pred výrazným oneskoreným začiatkom vystúpenia slávnej kapely, organizátori vrátia vstupné. Oznámil to hovorca usporiadateľskej agentúry Live Nation Petr Novák.

Spevák Axl Rose potvrdil povesť rozmarnej a náladovej hviezdy a na scénu nastúpil s viac ako dvojhodinovým oneskorením až po 23:15. Peniaze za vstupenky však dostanú späť iba tí návštevníci, ktorí areál haly opustili pred týmto okamihom a ktorí si odchod nechali od usporiadateľov potvrdiť na vstupenku.

"Vstupné sa bude vracať len bankovým prevodom a iba za platnú označenú vstupenku," konštatoval Novák. Záujemcovia o vrátenie vstupného majú organizátorom zaslať doporučene poštou obálku so vstupenkou a spojením na bankový účet, na ktorý chcú peniaze poslať. Detaily toho, ako postupovať, usporiadatelia uviedli na svojich internetových stránkach.

"Vstupné v plnej zaplatenej výške uhradí spoločnosť Live Nation obratom," sľúbil Novák. "Live Nation sa veľmi ospravedlňuje za spôsobené komplikácie, ktoré bohužiaľ vznikli na strane umelcov a nebola možnosť im nijako zabrániť," dodal.

Guns N'Roses prišli do Prahy po štyroch rokoch od predchádzajúceho českého koncertu predstaviť tunajšiemu publiku skladby zo svojho dva roky starého albumu Chinese Democracy. Koncert trvajúci cez dve a pol hodiny skončil až tesne pred druhou hodinou rannou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu