Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Britney, skončila si!

Britney Spears Zobraziť galériu (5)
Britney Spears

LOS ANGELES - Večne rozhádané popové speváčky Christina Aguilera a Britney Spears pred časom zakopali vojnovú sekeru. Podľa všetkého je to však už minulosťou. Christina nedávno vyhlásila, že kariéra jej sokyne sa skončila. Britney totiž podľa nej nebude po pôrode schopná vrátiť sa na hudobné pódium!

Obe speváčky začali budovať svoju kariéru spoločne ako hviezdy v TV programe pre deti. Počas posledných rokov sa pravidelne častovali vzájomnými urážkami. A hoci pred časom obe vyhlásili, že zakopali vojnovú sekeru, dnes to opäť vyzerá tak, že ich priateľstvu je nadobro koniec.

Christina sa totiž na otázku, ako vidí kariéru Britney v hudobnom priemysle po jej pôrode, vyjadrila, že jej rivalka v hitparádach už nikdy nebude schopná vrátiť sa na výslnie s pôvodným sexi štýlom. "Príliš sa spustila," odpísala Christina lakonicky svoju tehotnú sokyňu. Nedávna fotografia Britney v ôsmom mesiaci tehotenstva ležiacej na palube jachty pri kalifornskom pobreží s obrovským bruchom vyvolala špekulácie, že čaká dvojčatá.

Hoci túto hypotézu nik nepotvrdil, pravda je naozaj taká, že po sexi speváčke, ktorej fotografie boli dlhodobo najčastejšie sťahované z internetu, niet ani stopy. Jej fanúšikom preto neostáva nič iné, ako si počkať, či po pôrode tvrdo zapracuje na sebe, alebo sa "odporúča" do zabudnutia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu