Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Bitka o miesto v Deke: Model chce vytlačiť Miklu

Repčíkova televízia pozvala na konkurz na tento post aj víťaza reality šou Mojsejovci Košičana Pavla Modela Petríka (23)! Zobraziť galériu (10)
Repčíkova televízia pozvala na konkurz na tento post aj víťaza reality šou Mojsejovci Košičana Pavla Modela Petríka (23)!

BRATISLAVA - Divoký spevák Robo Mikla (23), ktorému televízia Markíza ponúkla moderovanie hitparády Deka, má vážnu konkurenciu. Repčíkova televízia pozvala na konkurz na tento post aj víťaza reality šou Mojsejovci Košičana Pavla Modela Petríka (23)!

"Na kamerové skúšky ma zavolali z produkcie Deky. Zatiaľ neviem, či som sa im zapáčil. V každom prípade by som chcel moderovať túto reláciu, pretože sa venujem hudbe," priznal Model. Spolu s ním sa na konkurze zúčastnil aj finalista hudobnej šou Slovensko hľadá SuperStar Robo Mikla. "Bol tam aj Robo. Každý z nás je však iný. Uvidíme, koho si napokon vyberú," zvažoval víťaz z reality šou Mojsejovci a zároveň majiteľ dvojmiliónovej výhry.

Markíza tak stavila na dva protiklady - hriech a nevinnosť. Kontroverzný Mikla síce dokáže pritiahnuť svojou výstrednou povahou pravdepodobne viac divákov, avšak Modelovou najväčšou devízou je čistý štít a navyše tento mladý Košičan je "produktom" komerčnej televízie v Záhorskej Bystrici. Markíza preto zrejme skôr vsadí na človeka z vlastných radov ako na protikandidáta Miklu. V jeho prípade by sa vedenie televízie muselo vysporiadať ešte i s Robovou nálepkou ,,ten zo SuperStar".

Robo Mikla sa k témam ohľadom Markízy nechcel vyjadrovať, aby, ako sám hovorí, nepokazil ešte nedohodnuté veci. ,,Počul som o tom, že jeden z kandidátov na uvádzanie Deky je Model, a to je aj všetko, čo k tomu môžem povedať," okomentoval stručne svoju konkurenciu. Rozhodnutie o tom, kto napokon zasadne do moderátorského kresla v Deke padne už koncom augusta. Nová tvár relácia sa totiž má v programe objaviť už v septembri.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu