Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zmyselná Kerekeš opäť provokuje: Sex v tráve s Mikulčíkom!

Eva Kerkeš si užije s Milanom Mikulčíkom. Zobraziť galériu (6)
Eva Kerkeš si užije s Milanom Mikulčíkom.

BRATISLAVA – Laškovanie na lúke! O herečke Eve Kerekeš (28) je známe, že s nahotou nemá veľký problém. Dokázala to nielen vo filme Nestyda, ale aj niekoľkokrát v jojkárskom seriáli Odsúdené. Najnovšie v nej rozpútal vášeň herec Milan Mikulčík (37).

Na mierne erotické scény sa dala Eva Kerekeš nahovoriť pri príležitosti nakrúcania série filmov s názvom Nesmrteľní. Ryšavka sa objaví v časti s názvom Diabol, ktorej predlohou je novela od ruského spisovateľa Leva Nikolajeviča Tolstoja. Herečka v dieli stvárni postavu Hany, ktorá zvedie ženatého muža Adama (Milan Mikulčík).  

Súčasťou deja je aj sexuálna scéna spomínaného páriku. Tá sa medzi dvojicou odohrala na lúke. Hoci sa Eva nevyzliekla pred kamerami po prvýkrát, spomínané nakrúcanie označila ako doposiaľ najťažšie. „Táto scéna bola asi najtvrdšia z tých odvážnejších, ktoré som robila," zamyslela sa Eva, keď to porovnala s filmom Nestyda či Odsúdenými, kde sa tiež odhalila.

Ako totiž herečka tvrdí, v tomto prípade nešlo len o bežné hrátky. Musela pritvrdiť. „Našou úlohou bolo zdôrazniť to, že erotika a vášeň dokážu premôcť aj hlbokú lásku k žene," dodáva Kerekeš. Celkovú situáciu sťažovalo aj to, že sa sexuálna scéna nakrúcala v exteriéri. To nebolo jednoduché, keďže sa na intímnosti prizerá asi 30 ľudí zo štábu. Eva sa však zachovala ako profesionálka a svoju úlohu zvládla.

Stres jej pomáhal odbúravať aj kolega Milan Mikulčík. „Aj on musel ísť donaha. Tak som sa zabávala na tom, že niekedy sa musia vyzliecť aj chlapi, nielen my ženy," povedala so smiechom na margo scén, ktoré by sa mali na obrazovkách Slovenskej televízie objaviť koncom októbra.

V Nesmrteľných uvidíte aj toto:

Mrcha Podzámska sa zahráva: Takto dopadla jej obeť!

Schudnutá Svarinská: Srší z nej sexepíl!

Chudák Kobielsky: V posteli sa mu nedarí... nasadili mu parohy!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu