Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Vašo Bevelagua sa bozkával s mužom

Vašo Bevelagua Zobraziť galériu (3)
Vašo Bevelagua

Tak to je niečo! Tvár televízie JOJ, moderátor relácie Raňajojky Vašo Bevelagua (25) sa bozkáva na verejnosti. A s mužom! V tejto chúlostivej situácii sa ho Novému Času podarilo odfotografovať v jednom z bratislavských podnikov, kde sa stretávajú ľudia rovnakého pohlavia.

Dvojica mužov sediaca za barovým pultom tam určite nemala obchodné stretnutie. Veselo popíjala džús a zabávala sa s mobilným telefónom. To všetko v nežnom objatí popretkávané bozkami. Nie však kamarátskymi na líce, ale takými, aké si vymieňajú milenci. Táto scéna nezostala iba za múrmi nenápadného baru. Podobný obraz sa naskytol aj okoloidúcim.

Predtým, ako si mladí muži povedali ahoj, padol bozk na rozlúčku. "Áno, som to ja," potvrdil Bevelagua svoju totožnosť na fotografiách. "Podľa mňa to nie je nič nenormálne. V živote treba vyskúšať všetko, nie?" Takto odpovedal na otázku, ako je to s jeho sexuálnou orientáciou. Isté však je, že mladík, ktorý robil Vašovi spoločnosť, nie je až taký neznámy. Marek (18) sa zúčastnil na kastingoch do súťaže Miliónový tanec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu