Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Balúchovej exmilenec Pašek: Barbora, táto kráska ťa nahradila!

Dušan Pašek ml. ukázal priateľku. Blondínku vymenil za brunetku. Zobraziť galériu (3)
Dušan Pašek ml. ukázal priateľku. Blondínku vymenil za brunetku.

BRATISLAVA – Nevie byť sám! Expriateľ speváčky Barbory Balúchovej (22) - hokejista Dušan Pašek ml. (25), si po dvoch mesiacoch od ukončenia vzťahu s bývalou superstaristkou našiel novú lásku. Jeho vyvolenou je momentálne dvadsaťštyriročná Bratislavčanka Veronika Šlapáková.

Syn nebohého hokejistu Dušana Pašeka sa so superstaristkou Barborou Balúchovou rozišiel v máji tohto roka. Za blondínkou dlho nesmútil. Ako vás topky.sk informovali, necelé dva mesiace od konca ich ročného vzťahu si športovec našiel novú lásku. Je ňou študentka Bratislavskej vysokej školy práva. Novým vzťahom sa Dušan Pašek ml. už pýši aj na svojom profile v sociálnej sieti Facebook, kde si ako ústrednú fotografiu vyvesil snímok so sexi brunetkou. 

„Viem o tom, že má niekoho nového. Sám mi to povedal,“ vyjadrila sa nedávno pre topky.sk Balúchová. Ako sme sa ďalej od plavovlásky dozvedeli, informácia o čerstvom zaľúbení bývalého partnera ju zaskočila. „V prvom momente som z toho bola prekvapená. Myslím si, že je na to dosť skoro. Obzvlášť, keď sme medzi sebou ešte nemali uzavreté nejaké veci. Mrzí ma, že sa to celé takto skončilo. No možno sa naozaj zamiloval a ja mu to prajem. Držím mu palce v hokeji a aj v súkromnom živote,“ uzavrela Barbora.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu