Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mojsejová po Braňovej sexafére: Tajné nakrúcanie na Pereši... Nora v medzinárodnej šou!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová

PEREŠ/BRATISLAVA – Opäť pred televíznymi kamerami! Košická podnikateľka Nora Mojsejová (51) sa nechala nahovoriť na účinkovanie v medzinárodnom projekte Jojky a českej televízie Prima. Ponuku prijala aj napriek tomu, že momentálne prežíva ďalšie krízové obdobie so svojím manželom Braňom (42). Ten bol nedávno pristihnutý, ako si nahý užíva s neznámymi ženami v tatranskom apartmáne.

Podľa zistení topiek otvorila Nora Mojsejová brány svojej vily na Pereši televíznym štábom. Ako sme sa dozvedeli od nášho dobre informovaného zdroja, košická podnikateľka bude účinkovať v pripravovanom projekte českej Primy a slovenskej Jojky.

„Pôjde o reláciu o varení, v ktorej budú vystupovať známe osobnosti. Účinkovať v nej budú kontroverzné tváre českého a slovenského šoubiznisu,“ povedal náš zdroj. Podľa informácií topiek má ísť o program s názvom Kapor na torte, ktorý začnú Jojka a Prima vysielať koncom augusta. Akékoľvek informácie o projekte sú prísne utajované. Rovnako aj to, ako dlho má byť nasadený v programovej štruktúre. Pošepkáva sa, že ústrednou tvárou celej relácie má byť práve Nora Mojsejová.

Zaujímavé na celej situácii je to, že Nora sa postaví pred kamery aj napriek tomu, že v súčasnosti prežíva hektické obdobie v súkromí. S Braňom nekomunikuje kvôli jeho sexafére v tatranskom apartmáne. Zo všetkých strán sa kvôli tomuto škandálu skloňuje slovo rozvod. „Moje účinkovanie v spomínanom projekte bolo dohodnuté už dávno pred tou kauzou. O samotnom nakrúcaní však nemôžem hovoriť. No nepôjde o žiadnu reality šou, ale o niečo, čo mi je blízke,“ povedala nám Mojsejová, ktorá tak potvrdila svoju účasť v programe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu