Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vystresovaná Hajdu: Dieťa pod pazuchou a plienka v ruke!

Zuzana Hajdu sa poriadne zapotila. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Hajdu sa poriadne zapotila.

BRATISLAVA – Nevedela, čo skôr! Bývalá jojkárska moderátorka Zuzana Hajdu (34) si materstvo zrejme užíva. Zdá sa však, že mamičkovské povinnosti ju občas nepríjemne potrápia. Inak tomu nebolo ani na Magio pláži, kam si s rodinkou vyrazila. Pri prebaľovaní svojej dcéry sa poriadne zapotila!

Deti dajú zabrať! Teplé počasie si na bratislavskej pláži užívala aj bývalá tvár jojkárského spravodajstva Zuzana Hajdu. Spoločnosť jej robil aj jej manžel Mousty Mahmed (34), syn Adam a hlavnou hviezdou výletu bola jej ročná dcéra Elisse. Tá sa mamine postarala o „zábavu“ aj rozruch.

Rodinka Zuzany Hajdu sa nedala prehliadnuť. Keď bolo potrebné malej Elisse vymeniť plienku, plavovláska sa dala do hľadania prebaľovacieho kútika. Ten však nenašla. A tak dcéru uchopila pod pazuchu a vydala sa na toalety, kde ju povyzliekala priamo na umelej stoličke. Nakoniec sa však s dcérkou v jednej ruke a s použitou plienkou v druhej vybrala k prebaľovaciemu kútiku, o ktorom ju informovala jedna z návštevníčok pláže. Výmena plienky tak nakoniec skončila úspechom.   

Fotografie Zuzany Hajdu z Magio pláže nájdete v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu