Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Katy Perry na zaplakanie: Z divokej kočky škaredá puberťáčka!

Katy Perry Zobraziť galériu (7)
Katy Perry

LOS ANGELES –Je to vôbec ona?! Speváčka Katy Perry (25) vzala svoju úlohu moderátorky večera odovzdávania cien Teen Choice naozaj vážne a za pár hodín sa prezliekla sedemkrát. Neváhala dokonca zahodiť výzor divokej sexice a zmeniť sa na zakomplexovanú šestnástku!

Prezliekanie jej problémy nerobí! Rockerka, kráľovná školského plesu či zakomplexované chúďatko – to sú len niektoré z úloh, v ktorých sa predstavila speváčka Katy Perry. Tá si totiž povedala, že divákom Teen Choice Awards predvedie snáď všetky úlohy, ktoré si ľudia v Spojených štátoch najčastejšie spájajú so strednou školou. A neváhala pritom samú seba zosmiešniť!

Tmavovláska moderovala odovzdávanie cien Teen Choice po prvýkrát a uvedomovala si svoju zodpovednosť. Na akciu sa však tešila. „Myslím, že je fajn byť súčasťou Teen Choice Awards, pretože je to spontánna a zábavná akcia, na ktorej sa môže prihodiť čokoľvek,“ prezradila v rozhovore. Sama neváhala a divákov párkrát doslova šokovala svojimi vynaliezavými kostýmami.

Najviac ocenení si odniesla sága Twilight a jej protagonisti, obstála však na pomery tínedžerov postaršia Sandra Bullock, ktorá získala hneď dve ceny - za najlepšiu herečku v romantickej komédii (Návrh) aj v dráme (Blind Side). Sandru to tak potešilo, že si na javisku strihla tanček so svojou osemdesiatosem ročnou kolegyňou, herečkou Betty White!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu