Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Pohreb „Darinho“ motocyklistu: Vdova to nezvládla!

Posledná rozlúčka s nebožtíkom. Zobraziť galériu (5)
Posledná rozlúčka s nebožtíkom.

PRAHA – Rozlúčka plná slz! Pozostalí po nebohom Jindřichovi Rotreklovi (†63), ktorý pred týždňom zahynul pod kolesami auta speváčky Dary Rolins (37), mu včera dali posledné zbohom. Trúchliaca rodina počas smútočného obradu nariekala, manželka zosnulého sa psychicky zrútila!

Niesli to ťažko! Ako môžete vidieť aj na fotografii, ktorú uverejnil portál idnes.cz, pre vdovu a jej dve dcéry to bola jedna z najsmutnejších chvíľ ich života. Nečudo, že sa počas celého pohrebu museli navzájom podopierať.

Okrem najbližšej rodiny sa s Rotreklom prišli rozlúčiť aj kolegovia z Ústrednej vojenskej nemocnice v Prahe, kde nebohý pracoval ako sanitár. Uctili si ho tým, že na sebe mali uniformy.

Pohreb začal obradom, počas ktorého znela smutná pieseň. Po príhovore kňaza sa zhruba 150 smútočných hostí pomodlilo a nasledoval sprievod k rodinnej hrobke. Počas spúšťania rakvy do hrobu začali vdova spoločne s dcérami žialiť ešte viac. To, že milovaného človeka už nebudú mať nablízku, ich úplne položilo. Po skončení obradu odviezol vdovu známy autom, aby sa vyhla pozornosti. Zronené dcéry odchádzali z miesta odpočinku a spoločne sa po celý čas podopierali.

Rolins z pochopiteľných dôvodov na pohreb nedorazila. Trúchliacej rodinne neposlala veniec. „Bolo by to nevhodné. Bolesť, ktorú s pozostalou rodinou Dara znáša je očividná a takéto gestá sú úplne zbytočné,“ poznamenal pre denník Aha! človek zo speváčkinho okolia.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu