Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Hulvát Mel Gibson: Tá suka si bitku zaslúžila!

Mel Gibson a Oksana Grigorieva Zobraziť galériu (9)
Mel Gibson a Oksana Grigorieva

LOS ANGELES – Čo sa to s tým chlapom deje? Hollywoodsky herec Mel Gibson (54) mal dlhé roky imidž “správňaka”. Kríza stredného veku však podrazila nohy aj jemu. Vykašľal sa na dlhoročné manželstvo, vykrikuje hlášky s rasistickým podtónom, zachutil mu alkohol a mladšie mäsko. A čo je smutné, neváha už ani udrieť ženu. Mel, skutočne sa prepadáš na samé dno?

Zdá sa, že najlepšie platenému hercovi 90. rokov už nič nehovorí známe: ženu ani kvetinou neudrieš. Presvedčila sa o tom jeho ex, ruská speváčka Oksana Grigorievová (40). Po rozchode sa obaja “handrkujú” o to, kto sa má starať o spoločné dieťa, sedemmesačnú Luciu. Pri jednej z debát sa Mel tak vytočil, že svojej bývalke jednu zavesil. Vybil jej dva zuby a spôsobil ľahký otras mozgu!

Otázne však je, či nejde zo strany speváčky o chytrú taktiku, ako získať dcéru do svojej opatery. Cielene vyprovokovala Mela a nahrala si jeho výbuch hnevu na video. Aj to však neospravedlňuje hercovo hulvátske chovanie. Zavariť mu môže údajná nahrávka hádky, z ktorej vyplýva, že herec svojej ex vylepil v prítomnosti dcérky. „Čo je to za človeka, ktorý udrie ženu, ktorá drží svoje dieťa na rukách?“ kričí Oksana na videu. Mel jej kontruje: „Vieš čo? Zaslúžila si si to, ty suka!“

Oksana je pripravená zverejniť celý obsah nahrávky, ak sa jej Mel bude naďalej vyhrážať. Sú na nej okrem iného “perly“ typu: „Vyzeráš ako prasa v ruji. Keď ťa oš*ká parta neg*ov, bude to tvoja chyba!“ Súd už nakázal hercovi, že sa môže k Oksane priblížiť len na vzdialenosť 100 metrov. Jedno je isté, takýmto štýlom sa k dcérke nedopracuje!

Hercovi priatelia si však myslia, že má napäté nervy a koná skratovo. Oksana je podľa nich poriadna mrcha! „Zneužila ich vzťah na to, aby sa zviditeľnila,“ prezradil zdroj z hercovho blízkeho okolia. Ruská speváčka sa totiž upísala firme Icon Records, ktorú vlastní Mel.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu