Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Raper Snoop Dogg: Sexice chce mať iba pre seba!

Snoop Dogg Zobraziť galériu (6)
Snoop Dogg

LONDÝN – Stráži si svoje teritórium! Raper Snoop Dogg (38) miluje dámsku spoločnosť. Má však jedno pravidlo. Stredobodom ich pozornosti môže byť len on! O raperovej ješitnosti sa mohli mnohí presvedčiť na VIP aftershow po jeho koncerte na londýnskom festivale Wireless. Chýbala tam už len značka: chlapom vstup zakázaný!

Stáva sa z neho “babský pupok”! Snoop si zorganizoval svoju party v nočnom klube West End´s Merah. Neželal si tam žiadnu mužskú konkurenciu. Ochranka na to tak dôsledne dbala, že sa museli pakovať aj čašníci nosiaci šampanské. Raper sa pritom riadne pleskol po vrecku. Svojim dámam naobjednával fľašky lahodného moku značky Armand de Champagne Brignac, za ktoré zaplatil 20-tisíc libier.

„Snoop bol vo svojom živle. Rezervoval si časť podniku len pre seba a musel tam mať aspoň sto žien,” prezradil jeden zo zamestnancov klubu. Nevedno, či išlo len o raperov rozmar alebo si spravil taký súkromný kasting na pokračovanie hanbatého snímku Snoop Dogg's Doggystyle z roku 2001. Vtedy sa mu podarilo namiešať na DVD špecifický “koktail” tvrdého porna a rapovej muziky.

Na Snoopa sa trochu zniesla kritika po jeho vlaňajšom albume Malice n Wonderland. Vysvitlo, že si už texty nepíše sám, ale zadáva si ich na objednávku. Môže si to však dovoliť. Má za sebou desať úspešných albumov s mnohými singlovými hitmi. Momentálne láme priečky hitparád ako hosť v hite California Gurls od americkej pop hviezdy Katy Perry.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu