Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Nová slovenská princezná: Brunetka s dokonalou figúrou!

Miss Princess Patrícia Hejčíková Zobraziť galériu (28)
Miss Princess Patrícia Hejčíková

BRATISLAVA – Nemala konkurenciu! V nedeľu večer sme spoznali novú slovenskú Miss Princess of the World Slovakia 2010. Stala sa ňou očarujúca dvadsaťročná brunetka Patrícia Hejčíková z Horného Hričova.

Dvanásť krásnych Sloveniek vo veku od 16 do 22 rokov súťažilo v nedeľu večer v Divadle Andreja Bagara v Nitre o titul princeznej. Prítomným hosťom a mnohopočetnej porote sa dievčatá predviedli v niekoľkých disciplínach. Okrem módnej prehliadky, kde sa ukázali v modeloch od návrhárov Jany Pištejovej, či Andreja Baraníka, ukázali slečny svoje vypracované krivky počas promenády v plavkách. Na pódiu sa nevyhli ani rozhovoru s moderátorkou večera Erikou Barkolovou.

Porota spomedzi dvanástich krások vybrala trojicu tých, ktoré ich najviac očarili. Druhou vicemiss sa stala devätnásťročná Simona Leskovská z Ivanky pri Dunaji, titul prvej vicemiss získala dvadsaťdvaročná Veronika Kurucová z Banskej Bystrice. Absolútnou víťazkou sa stala dvadsaťročná brunetka Patrícia Hejčíková, ktorá pochádza z Horného Hričova.

Víťazku čaká svetové finále, ktoré sa uskutoční 2.októbra v Prahe. Finalistky svetovej súťaže čaká týždenný výlet na luxusnej lodi po Stredozemnom mori, ktorý je spojený s fotením kalendára pre charitatívne účely.

Foto a video: paparaci.sk

VIDEO: Slovenské finále Miss Princess of the World.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu