Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pohreb Vladimíra Dlouhého: Spojil rozhádané herečky!

Dlouhého kolegyne Jana Nagyová a Dáda Patrasová krátko po vzájomnom objatí. Zobraziť galériu (6)
Dlouhého kolegyne Jana Nagyová a Dáda Patrasová krátko po vzájomnom objatí.

PRAHA – Posledná rozlúčka! Dnes sa v krematóriu v pražských Strašniciach konal pohreb herca Vladimíra Dlouhého († 52). Nechýbali ani dve princezné: Arabela alias Jana Nagyová (51) a Xénia alias DagmarPatrasová (54). Hoci sa herečky nikdy príliš nemuseli, pri tejto smutnej príležitosti sa verejne objali.

O desiatej hodine pohrebná služba doviezla rakvu s telom Vladimíra Dlouhého do krematória. Pred jedenástou vkĺzol zadným vchodom do smútočnej sály hercov brat Michal. Krátko po ňom rovnakým spôsobom dorazila aj vdova Petra Jungmannová.

S Dlouhým sa prišli rozlúčiť napríklad herečky Alena Antalová a Jiřina Jirásková, známe aj u nás zo seriálu Poisťovňa šťastia. Prišla aj Jiřina Bohdalová s dcérou Simonou Stašovou. Nechýbal Petr Jákl, ktorý režíroval posledný Dlouhého film o vrahovi Kajínkovi.

Krátko po dvanástej sa na mieste objavila Dagmar Patrasová, známa ako princezná Xénia zo seriálu Arabela. Pred obradnou sieňou narazila na kolegyňu Janu Nagyovú. Herečky sa nikdy o sebe navzájom nevyjadrovali príliš lichotivo a od nakrúcania Arabely sa stretli len asi dvakrát. Podľa Patrasovej bola Nagyová vždy príliš namyslená. No dnes ich spojil smútok a verejne sa objali.

Samotný obrad začal okolo pol jednej. Krátky preslov mal Jiří Bartoška. "Poprosím potlesk pre Vladimíra," vyzval smútiacich. Nasledoval obrovský potlesk sprevádzaný plačom. Osobné kondolencie rodina odmietla, ľudia mohli iba písať odkazy do kondolenčnej knihy. Obrad skončil asi po dvadsiatich minútach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu