Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Prípad napadnutia muža, ktorý fotil McConaugheyho, nevyriešili

Matthew McConaughey Zobraziť galériu (8)
Matthew McConaughey

LOS ANGELES - Prípad, v ktorom sú surfisti Skylar Peak a Philip Hildebrand obvinení z toho, že napadli fotografa, ktorý sa na pláži v Malibu v júni 2008 pokúšal odfotiť herca Matthewa McConaugheyho, zostáva stále nevyriešený.

Sudca Najvyššieho súdu v Malibu Lawrence Mira stanovil, že obe strany sa na súde opäť stretnú 2. júla. Žalujúca strana sa má dovtedy rozhodnúť, či chce opätovne otvoriť prípad, ktorý sa nepodarilo vyriešiť ani po takmer dvoch rokoch. Sudca v marci súdne pojednávania pozastavil po tom, čo sa matka Skylara Peaka ťažko zranila pri automobilovej nehode.

Žalujúci fotoreportér polícii v júni 2008 povedal, že surfisti od neho a ďalších lovcov snímok požadovali, aby prestali s fotografovaním a nakrúcaním. Keď neposlúchol, mali ho napadnúť a hodiť jeho fotoaparát do oceánu. Internetový portál TMZ.com, ktorý sa špecializuje na známe osobnosti a celebrity, následne zverejnil video, v ktorom niekto zachytil priebeh udalosti. Približne tucet mladých mužov v plavkách na ňom vrieska a hrubo nadáva na skupinku, v ktorej by sa mohli nachádzať práve fotografi celebrít. Potýčka začala po tom, ako jeden zo skupiny opätoval surfistom nadávky a odmietol odísť. Herec Matthew McConaughey nebol do incidentu a ani do následných súdnych procedúr nijako zapojený.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu