Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Hviezdička Coco: Jej megazadok stiahli z Twitteru!

Nicole „Coco“ Austin Zobraziť galériu (7)
Nicole „Coco“ Austin

LOS ANGELES – Nech vidia, ak je sa na čo pozrieť! To si povedala majiteľka megazadku, herečka a modelka Nicole „Coco“ Austin (31) a zavesila na Twitter fotky svojho mocného pozadia. Dlho tam však nevydržali - webeditori ich odtiaľ totiž stiahli. Nuž, nie vždy platí, že sa veľkej “rici“ všetko prepečie!

Nepredýchali to! Napriek tomu, že Coco nebola na inkriminovaných fotkách nahá, tangáče sa medzi jej polkami tak strácali, že sa Twitter rozhodol radšej nič neriskovať. Fanúšikovia tejto svojráznej americkej hviezdičky sa k fotkám však predsa len dostali. A to na jej webovej stránke.

Coco svoju kariéru postavila na tom, čo by väčšina žien najradšej skryla - na veľkom zadku! Zrejme si nespomeniete na jej filmografiu, ale určite nezabudnete na jej sedacie partie. Pri pohľade na jej fotky je ťažké uveriť, že sa s takým zadkom mohla venovať atletike či tancu. O svoju postavu sa však vzorne stará. „Okrem pŕs je na mne všetko pravé,“ presviedča na svojej webovej stránke. Mnohí ju totiž podozrievali z toho, že si dala zadok umelo zväčšiť. A mnohí aj dodnes neveria, že jej ho príroda nadelila práve taký!

To však nebráni pretŕčať ho kade tade, často aj za hranicami vkusu. Coco je vydatá za rapera ICE-T, ktorý má už svoju hviezdnu kariéru za sebou. V každom prípade mu vrtenie manželkinho “kufra“ vo videoklipoch zaručilo ako takú pozornosť dodnes. Za Atlantikom sa totiž nájde dosť fanúšikov starého známeho “aj veľká riť vie očariť“!

Takto Coco pózovala pre magazín Smooth



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu