Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Mladá návrhárka ako rozgajdané strašidlo: Toto má byť módna ikona?!

Whitney Port medzi štýlové hviezdy zo sveta módy zďaleka nepatrí Zobraziť galériu (2)
Whitney Port medzi štýlové hviezdy zo sveta módy zďaleka nepatrí

NEW YORK – Chce určovať trendy, no sama má v oblasti módy veľké medzery! Reč je o 25-ročnej dizajnérke Whitney Port, ktorej slová ako štýl a sofistikovanosť zrejme veľa nehovoria. Ťažko si inak vysvetliť, prečo do ulíc vyrazila v rozgajdaných šortkách – veď tie vyzerali ako bombarďáky po babke!

Šliapla poriadne vedľa! Hoci mladá Američanka vlastní krivky, o akých sa mnohým dievčatám v jej veku ani len nesníva, vďaka nešťastnému výberu outfitu aj ona dokáže vyzerať ako obyčajná „tuctovka“ z ulice. Nedávno totiž stavila na neforemnú ležérnosť, pri ktorej jej kolegovia z brandže len gúľali očami. A bez váhania ju označili za čistú módnu katastrofu!

Široký a predĺžený top bez rukávov či lacné flip-flopy – to sú len úvodné črepiny nevydarenej mozaiky v podaní návrhárky Whitney. Skutočnou lahôdkou pre kritikov sa totiž stali jej béžové šortky vytŕčajúce spod bieleho zvršku. Tie v istých okamihoch pripomínali vyťahanú spodnú bielizeň starých mám alebo o niekoľko čísel väčšie pyžamo. Žeby sa inak atraktívna plavovláska pri rannom vstávaní len zabudla prezliecť?

Zaujímavé je, že Whitney vo svete módy nepatrí medzi nijakých začiatočníkov. Do širšieho povedomia vstúpila v marci roku 2008, kedy debutovala s líniou koktejlových šiat a outfitov na párty, zvanou Whitney Eve. Zdá sa však, že v tom, čo je vhodné na prechádzku v bežný pracovný deň, má ešte čo dobiehať!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu