Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dančiak tvrdí, že jeho kolega Hryc nehrá čistú hru

Stano Dančiak Zobraziť galériu (2)
Stano Dančiak

BRATISLAVA - Spor medzi hercami Stanom Dančiakom (63) a Andym Hrycom (56) sa vyostril. Bývalý riaditeľ rádia Twist Andy Hryc, vyhodený zo Slovenskej televízie, prešiel do Markízy, kde dostal ponuku v zábavnej relácii 7 s.r.o.

Jedným z účinkujúcich tejto relácie je aj Stano Dančiak, ktorý však s Hrycom za jedným stolom v tejto relácii pracovať nechce. Herci nevyhľadávajú svoju spoločnosť, ani spolu nekomunikujú.

Nenápadne vyzerajúci spor medzi dvoma slovenskými hereckými stálicami prepukol po tom, ako sa Andy Hryc stal signatárom výzvy 1 000 slov a kritizoval vedenie STV, a predovšetkým jej riaditeľa Richarda Rybníčka. Podľa Dančiaka totiž ten istý Hryc pred niekoľkými mesiacmi na stretnutí s premiérom Mikulášom Dzurindom obraňoval riaditeľa estévečky Rybníčka so slovami: "Rybníček je najlepší manažér na svete."

Andy Hryc sa bráni, že zmyslom jeho vystúpenia na tomto stretnutí nebolo obraňovať Richarda Rybníčka: "Chcel som len podotknúť, že herci plačú nad nesprávnym hrobom a z celej situácie treba viniť politikov, ktorí umožňujú pánovi Rybníčkovi takéto konanie."

Herec Stano Dančiak si však stojí za svojím: "Mám rád ľudí, ktorí majú čistú tvár, ale Andy Hryc k nim po tomto momente rozhodne nepatrí." Dančiak naznačil, že podnikne všetky kroky na to, aby sa v relácii 7 s r. o. s Hrycom stretnúť nemusel. "Keď do 7 s r. o. príde Hryc, tak tvar relácie dostane trhlinu," uviedol Dančiak.

Či ukončí spoluprácu s tvorcami 7 s r. o., alebo akým spôsobom vzniknutú situáciu vyrieši, zatiaľ nie je jasné. Hryc žiadnu kritiku zo strany staršieho hereckého kolegu nepotvrdil a podotkol, že nijaký spor so Stanom Dančiakom z jeho strany neexistuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu