Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Hľadá sa VyVolený moderátor!

Favoritom na lukratívny flek v Jojke je aj Džony Mečoch.
Favoritom na lukratívny flek v Jojke je aj Džony Mečoch.

BRATISLAVA - Po formáte Miliónového tanca prichádza TV JOJ s megalomanským projektom VyVolení. Absolútna realita a necenzurované zábery z nažívania vybraných finalistov v luxusnej vile by mali byť ťahúňom 150-miliónového jojkárskeho projektu. Sex, nadávky a ostré konflikty. Toto všetko bude mať možnosť divák sledovať. Kto sa podujme tento kontroverzný program moderovať?

I keď samotná reality show sa začne až v septembri, už dnes sa začínajú kastingy na post moderátora. "Oslovili sme niekoľko známych osobností, či už z našej obrazovky, alebo z prostredia slovenských rádií a divadiel," povedal hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth.

Jojka hľadá moderátorskú dvojicu hlavnej časti a moderátora nočných šteklivých zostrihov Late Night. Horúcimi kandidátmi na lukratívny flek sú bývalý dôverník Dievčat za milión Michal Hudák (35), Matej Sajfa Cifra (26) z FUN Radia či miliónový tanečník Džony Mečoch (27). "Vypočujem si podmienky a uvidíme. Rád by som si to však vyskúšal. Nebránim sa tomu," povedal kontroverzný Džony, ktorý by mal svojím humorom okoreniť práve Late Night. Bitku o post ženskej časti moderátorskej dvojice medzi sebou zvedú okrem iných aj Zuzana Hajdu (30) z Novín TV JOJ, Rosnička Klaudia Guzová (25) či topmodelka Linda Nývltová (22).

"Mám už dlhšie také ambície robiť niečo iné. Chcem sa posunúť ďalej a moderovať takúto reality show je už dlhší čas mojím snom," s nadšením tvrdí Zuzana Hajdu. Zvládne však prechod zo žánrovo úplne odlišných Novín TV JOJ do kontroverzného programu VyVolení?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu