Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Otrasný účes Janet Jackson: Je vystrihaná ako chlap!

Janet Jackson dala dlhej hrive zbohom Zobraziť galériu (11)
Janet Jackson dala dlhej hrive zbohom

LONDÝN – Dlhé kučery sú fuč! Hoci čokoládová kráska patrí k známym tváram klanu Jacksonovcov, dnes sa za ňou fanúšikovia neotáčajú vôbec alebo aspoň dvakrát. Tí prví ju nespoznávajú a tí druhí zisťujú, či okolo nich náhodou neprešiel muž. Janet, tentoraz si šliapla poriadne vedľa!

Tomu sa povie dramatická zmena! Bohatá čierna hriva, na akú sme boli u 44-ročnej speváčky a herečky zvyknutí, je definitívne minulosťou. Janet totiž momentálne nosí na hlave superkrátky zostrih, s ktorým po prvýkrát vyrazila medzi ľudí v uliciach Londýna. Nahodená v ohrnutých džínsach a koženej bundičke sa však svojimi nagelovanými vlasmi sčesanými dozadu  postarala o zaujímavé reakcie – nikto neveril, že je to naozaj ona!

Nový účes, nový chlap? Zdá sa, že v prípade hudobnej hviezdy je to naozaj tak! Podľa najnovších správ má totiž Janet za Jermainea Dupriho, s ktorým sa minulé leto rozišla po sedemročnej známosti, konečne náhradu. Tak ako mnoho zrelých žien zo šoubiznisu, aj ona chytá druhý dych v náručí muža, ktorý je od nej takmer o desať rokov mladší. Bok po boku s 35-ročným podnikateľom Wissamom Al Manom tento týždeň opúšťala taliansku reštauráciu v metropole Británie.

Janet si v týchto dňoch vychutnáva atmosféru Londýna pri príležitosti propagovania svojej najnovšej snímky Why did I Get Married Too?. Romantická komédia je pokračovaním filmu Why Did I get Married? z roku 2007 a divákov sprevádza prostredím manželských kríz u štyroch párov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu