Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Bezcitná Lindsay Lohan: Žúrovala počas pohrebu vlastného strýka!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (7)
Lindsay Lohan (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Mrcha bez chrbtovej kosti! Aj takýmito prirovnaniami v týchto dňoch častujú Lindsay Lohan (23) jej príbuzní. Mladá herečka totiž zase raz ukázala, kam je so svojím divokým nočným životom schopná zájsť. Pred žúrom ju už nezastaví ani smrť v rodine!

Prekročila všetky medze! To si momentálne s hrôzou uvedomujú nielen trúchliaci pozostalí v klane Lohanovcov, ale aj fanúšikovia v internetových diskusiách. Dôvodom je arogantné správanie zhýralej Lindsay, ktorá poškvrnila pamiatku svojho strýka. A pritom ani nešlo o príbuzného z otcovej strany, s ktorým je rozhádaná na život a na smrť!

Keď sa hollywoodska hviezda minulý týždeň dozvedela o odchode svojho strýka na onen svet, okamžite priletela do New Yorku, aby svojej matke Dine vyjadrila hlbokú podporu. To, čo sa však spočiatku javilo ako rodinná súdržnosť, však Lindsay dlho nevydržalo. Už v piatok bola vo svojom živle späť v Los Angeles a vo veľkom štýle to roztočila na istej párty... Do skorých ranných hodín!

Aj keď herečkin strýko, Chris Sullivan, zápasil s chorobou dlhší čas, jeho smrť prišla nečakane. Jediná úcta, ktorej sa od svojej netere dočkal, mala podobu príspevku v sociálnej svieti Twitter. Lindsay ho síce nazvala „úžasným“, ale to, prečo odišla z New Yorku a oddávala sa žúrovaniu už nevysvetlila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu