Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Princ z Večernice sa pobil kvôli Gregorovej: Skončil v kaluži krvi!

Juraj Ďurdiak sa pobil kvôli Hane Gregorovej. Zobraziť galériu (4)
Juraj Ďurdiak sa pobil kvôli Hane Gregorovej.

BRATISLAVA – Galantný ochranca a zároveň bitkár! Juraj Ďurdiak (58) sa predvčerom večer vybral do centra Bratislavy so svojou známou, herečkou Hanou Gregorovou (57). Ich prechádzka mestom sa však skončila drámou. Nalepil sa na nich neznámy muž, ktorý manažérovi divadla L+S rozbil nos. Ten mu však nezostal nič dlžný!

Juraj Ďurdiak sa ako herec preslávil úlohou vo filme Princ a Večernica. Ako galantný šľachtic sa ale prejavil aj predvčerom v noci. Bránil totiž česť dámy! Výsledkom incidentu boli zranenia, ktoré zapríčinili, že sa nemohol dostaviť na včerajšiu tlačovú konferenciu Štúdia L+S.

„V utorok v noci som mal na ulici výmenu názorov. Nechcem to konkretizovať,“ povedal nám herec. Prezradil však, že v centre Bratislavy bol s kamarátkou Hanou Gregorovou. A práve na ňu sa nalepil neznámy muž, ktorý bol zrejme potúžený alkoholom. „Bol k nej nepríjemný. Povedal som mu, nech ide preč... potom sa to už odohralo rýchlo. Mám rozflákaný nos, riadne to krvácalo,“ opísal incident Ďurdiak.

Pár úderov však rozdal aj uhladený manažér divadla. „Nezostal som mu nič dlžný,“ priznal. Potýčku ale oficiálne neoznámil. Nevolal sanitku, ani políciu. „Nechcem to ďalej riešiť,“ povedal k téme bitky. Na incident sa však snaží pozerať s nadhľadom. „Aspoň budem môcť využiť tie šrámy na divadelných doskách. Nebudú ma musieť toľko maskovať," dodal.

Herečka a porotkyňa jojkárskeho Showdance Hana Gregorová si Ďurdiakovu obetavosť nesmierne cení. „Juraj je môj oddaný kamarát. Zastal by sa ma vždy. A hoci to tak nevyzerá, má silu v rukách. Veľmi si ho vážim," povedala pre český denník Aha!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu