Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Markizák Varinský na divokej párty: Ženské, chľast a vulgárne gestá!

Peter Varinský vo víre divokej zábavy Zobraziť galériu (6)
Peter Varinský vo víre divokej zábavy

NITRA – Bujará zábava! Moderátor športového spravodajstva Peter Varinský (26) to vie na párty roztočiť tak, ako sa patrí. Na nedávnej privátnej žúrke sa v spoločnosti žien a svojich kumpánov poriadne odviazal!

Aj keď Varinského väčšina pozná ako uhladeného a elegantného moderátora z televíznej obrazovky, v súkromí je to zrejme „párty boy.“ Prednedávnom vyvádzal na istej bratislavskej diskotéke s neznámou slečinkou, teraz sa opäť „rozšupol.“ Podľa našich informácii išlo o narodeninovú oslavu jeho známeho. Tú si skrátka nemohol nechať ujsť!

Okrem toho, že sa na spomínanej párty vo veľkom popíjalo, Petra určite prilákala aj prítomnosť nežného pohlavia. Od rozchodu s moderátorkou Miriam Kalisovou je "šporťák" zo Záhorskej Bystrice veľkým lákadlom pre ženy.

Na párty sa po Petrovi váľali dievčatá jedna radosť. Žeby si hľadal novú frajerku?! To sme sa, žiaľ, nedozvedeli. Keď sme Varinského oslovili, po fráze „Nemám čas,“ položil telefón. Kto vie, či bol zaneprázdnený nejakou tou slečnou alebo si udalosti z nedávnej žúrky skrátka nepamätá.

Markizák Varinský na divokej
Zobraziť galériu (6)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu