Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Kulyho nešťastná exmanželka: Vzťah v troskách!

Vzťah Daniely a jej Zobraziť galériu (5)
Vzťah Daniely a jej "zajačika" je už v troskách

NITRA – Na správnych chlapov nemá nos! Po tom, ako sa v apríli minulého roka líder kapely Desmod – Mário Kuly Kollár (37) rozviedol, jeho exmanželka Daniela Vavroušeková (28) hľadala šťastie inde. Útechou jej bol mladý bývalý hokejista Mojmír Chlebec (22). Aj keď sa zdalo, že to bude láska ako hrom, dnes to už tak nevyzerá.

Ako sme už koncom minulého roka na topkách informovali, náplasťou na Danielino zlomené srdce bola náruč o šesť rokov mladšieho študenta. Podľa našich informácií sa však najnovšie zdá, že bývalej žene Mária Kulyho Kollára nevyjde ani tento vzťah. 

O tom, že to medzi rozvedenou mamičkou a jej mladým milencom škrípe, svedčia aj vyjadrenia ľudí z ich blízkeho okolia. „Nie je tam všetko v poriadku,“ prezradil nám dôveryhodný zdroj, ktorý tiež podotkol, že sa párik už dávno neukázal ruka v ruke v spoločnosti. 

Kameňom úrazu je údajne rozdielny názor partnerov na otázku spoločného dieťaťa. Danka by totiž vraj synovi Máriovi rada porodila súrodenca. „Stále Mojmíra bombarduje kvôli bábätku. On sa však do otcovstva vôbec nehrnie. Nechce sa ešte tak viazať,“ dodáva človek z okolia dvojice.   

Keď sme mladého hokejistu v súvislosti s témou rozchodu oslovili, reagoval rozpačito. „Ja vám to nepotvrdím, ani nevyvrátim,“ odpovedal na otázku, či ešte stále tvorí s Dankou pár, pričom to odmietol viac komentovať. Ako sa teda zdá, je len otázkou času, kedy dvojica definitívne ukončí naštrbený vzťah.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu