Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Tajomstvo Vittekovej účasti v Let´s Dance: Vieme, ako sa tam napchala!

Patrícia Vitteková Zobraziť galériu (5)
Patrícia Vitteková

BRATISLAVA – Vie si to zariadiť! Ako sa zdá, manželka slovenského futbalistu Róberta Vitteka (28), Patrícia (30), nebola do Let´s Dance 4 oslovená len tak náhodou. Hopsanie na parkete jej totiž s najväčšou pravdepodobnosťou nezabezpečil iba fakt, že je ženou známeho futbalistu, ale aj to, že jej mama pozná vplyvných ľudí.

Patrícia Vitteková (zaslobodna Rolková, pozn. red.) si momentálne užíva slávu v Let´s Dance. Jej obsadenie do šou však mnohých prekvapilo a ľudia si už od zverejnenia zoznamu tancujúcich celebrít kládli tie isté otázky. Ako sa môže dostať relatívne neznáma žena, ktorú poznajú azda iba športoví nadšenci, do takejto šou? 

Odpoveď sme hľadali priamo u speváčky Patrície Paris Vittekovej. „Musím sa priznať, že aj pre mňa to bol šok, keď som dostala ponuku ísť do tejto šou. Nechápala som, prečo tu má nejaká manželka futbalistu skákať medzi ľuďmi, ktorí sú známi. Potom som pochopila, že vlastne je to spojené aj s tým futbalom, že ideme do Afriky,“ zamýšľala sa manželka futbalistu Róberta Vitteka nad príčinou angažmá. Ako z jej slov vyplýva, hlavným dôvodom je podľa nej postup futbalových reprezentantov SR na MS 2010 v Afrike.

Zrejme však pozabudla na ešte jednu príčinu svojej účasti v šou, ktorá sa javí ako oveľa závažnejšia a stavia Vittekovú do nelichotivej situácie. Topky.sk zistili, že jej mama Darina Rolková už takmer štyri roky podniká s manželkou generálneho riaditeľa televízie Markíza Andreou Mikovou. Obe sú veľmi dobré kamarátky a ich mená figurujú v obchodnom registri pod jednou "eseročkou". Dámy sú spoločníčkami firmy, ktorá sa zaoberá rôznymi sférami podnikania. Vynára sa preto otázka, či je výber Patrície Paris Vittekovej do Let´s Dance naozaj iba náhodný...

Keď sme v Markíze nedávno zisťovali, ako to bolo s obsadením tejto tanečníčky do šou, dostalo sa nám od vedúcej projektu Marcely Voškovej takejto odpovede: „Každú sériu sme sa snažili obohatiť ľuďmi, ktorí sú možno menej známi, respektíve nepracujú priamo v šoubiznisovom priemysle.“ Ako ďalej Vošková dodala, pri obsadzovaní osobností do Let´s Dance nie sú žiadne presné pravidlá. „Na výbere účinkujúcich sa podieľa malý tím, no vždy je to spoločné rozhodnutie. Vždy sa na to pozeráme komplexne, nie len jednotlivo,“ povedala topkám.

Ako sa však s odstupom času zdá, Vittekovej obsadenie do tanečnej šou nebolo zlým krokom. Zatiaľ sa jej podarilo prebojovať  do siedmeho kola, čo značí, že si ju esemeskujúci diváci obľúbili. Rovnako tak aj porota, ktorá jej výkony hodnotí relatívne vysokými bodmi. Nechajme sa preto prekvapiť, ako ďaleko to Patrícia v súťaži dotiahne.

 

Sledujte TOPKY TV: Vitteková o tom, že netuší, prečo si ju Markíza vybrala do tanečnej šou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu