Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Spustnutý Mokrý je na nepoznanie: Vyzerá ako bezdomovec!

Zmenený Juraj Mokrý Zobraziť galériu (6)
Zmenený Juraj Mokrý

BRATISLAVA – Dlhé vlasy, fúzy, hrubé okuliare a šuštiaková bunda! Takto sa cez víkend ukázal v spoločnosti Juraj Mokrý (33), ktorý sa stal krstným otcom nového videoportálu. Ako vidno, so svojou vizážou si nerobil príliš veľké starosti. Paradoxné je, že zatiaľ čo takto pred rokom chodil nahodený tip-top, teraz pôsobil priam odstrašujúco.

Zdá sa, že od rozchodu s Dianou Mórovou nemá Juraj Mokrý dostatok motivácie na to, aby vyvíjal príliš veľa energie na svoj zovňajšok. Po tom, čo sa v auguste minulého roku skončil jeho vzťah s dlhoročnou partnerkou, totiž pripomína skôr chodiace nešťastie.

Veď aj keď sa pred pár dňami objavil po dlhšom čase v spoločnosti, bol na nespoznanie. Husté dlhé vlasy, neoholené fúzy, nové okuliare s veľkým rámom a športová šuštiaková bunda nevyzerali práve najlepšie. Skôr naopak. Jeho vizáž neospravedlnil ani fakt, že na akciu prišiel zasadiť strom, ako symbol uvedenia portálu do života. To by predsa zvládol aj v slušivejšom obleku alebo košeli.

Elegán Mokrý, akého si ho diváci pamätajú spred roka z Let´s Dance, je už zrejme minulosťou. Nechajme sa však prekvapiť, či zabávača  neprebudí k zvýšenej starostlivosti o svoj zovňajšok nejaká nová láska. Keď je totiž Juraj zamilovaný, žiari.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu