Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Rolins prehovorila o drogovej afére: Neľutujem žiaden krok!

Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins

BRATISLAVA – Má drogovú skúsenosť! Dara Rolins (37) sa priznala, že vyskúšala zakázané látky. Bolo to vraj len jediný raz a vôbec to neľutuje!

Prvýkrát a naposledy! V duchu tohto hesla sa niesla skúsenosť Dary Rolins s drogami. „Bolo mi po nich tak zle, že už som to nemusela skúšať ani druhý, ani tretí raz,“ povedala v utorok vo vysielaní rádia Frekvence 1.

Keďže v Čechách bola spolu s kamarátkou Simonou Krainovou Dara označovaná ako „snehová kráľovná“, zisťovali sme, či naozaj vyskúšala kokaín, od ktorého farby je táto prezývka odvodená. „Nemám dôvod vysvetľovať niekomu, čo, kde a koľkokrát. Som dospelá, žijem krásny život a neľutujem žiaden deň, ani krok,“ povedala nám speváčka.

Tému drog považuje Rolins svojím priznaním za uzavretú. „Nemám k tomu vyjadreniu čo dodať. Na jasnú otázku som dala jasnú odpoveď. Sex, drogy a rock’n’roll, to je motto šoubiznisu a ľudia sú presvedčení, že všetci, čo pôsobíme v tejto oblasti, sme aj tak skazení,“ vysvetlila dôvod, prečo sú podľa nej všetky ďalšie vysvetlenia zbytočné.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu