Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Miro Jaroš: Kariéru roztočím v Izraeli!

Miro Jaroš včera skoro ráno odletel do Izraela.
Miro Jaroš včera skoro ráno odletel do Izraela.

BRATISLAVA - Extravagantný spevák zo SuperStar Miro Jaroš (27) včera skoro ráno takmer zmeškal let do Izraela. Pomýlil si odlety medzištátnych liniek a na bratislavské Letisko M. R. Štefánika dorazil v poslednej chvíli. Vo vysnívanom Tel Avive, kde napokon šťastne pristál, bude celý týždeň nahrávať časť svojho debutového albumu s názvom Exoterika.

Hoci sa s ním na bratislavské Letisko M. R. Štefánika neprišli rozlúčiť jeho kolegovia z hudobnej megašou ani rodina, sympatický finalista SuperStar aj tak žiaril šťastím.

Na Blízkom východe, kde prežil štyri krásne roky, ho čaká prvá vážna skúška kariéry. Bude tam nahrávať piesne na svoje prvé cédečko, s ktorým mu pomôže priateľ a producent Gerry Wlodawsky.

"Veľmi sa teším. Niektoré skladby otextoval aj Gerry. Verím, že spoločne urobíme kus práce," hovoril zívajúc čerstvo zobudený Miro. V Izraeli zostane presne týždeň a album dokončí v Bratislave, kde sa prednedávnom presťahoval do prenajatého bytu zo svojho rodiska z Tepličky nad Váhom pri Žiline.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu