Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Miss Universe Manáková: Snúbenca vymenila za vyhadzovača!

Sandra Manáková a jej muži Zobraziť galériu (6)
Sandra Manáková a jej muži

BRATISLAVA – Chystala svadbu, našla si iného! Miss Universe SR 2008 Sandra Manáková (21) urobila vo svojom živote poriadne rázny krok. Len prednedávnom sa túžila vydať za dlhoročného priateľa, no dnes má po boku nového chlapa. Poriadneho svalnáča!

Človek mieni, čas to mení! Držiteľka titulu krásy sa na konci roka 2008 netajila tým, ako veľmi by si chcela založiť rodinu. Spoločne s vtedajším priateľom Michalom bola dokonca zasnúbená. Podľa našich najnovších zistení je to však už pasé. Dnes je v živote tejto krásky nový muž, s ktorým sa nedávno ruka v ruke ukázala v spoločnosti. Párik už tvoria zhruba tri mesiace.

Ako sme sa dozvedeli od nášho zdroja, Sandrin nový objav sa volá Andrej a v istom bratislavskom nočnom klube dohliada na bezpečnosť. O jeho zamestnaní svedčia aj vyrysované svaly. „Chodí na dve vysoké školy a stará sa o seba,“ povedala Manáková na margo partnerovej práce a udržiavaného tela. 

Viac informácií však prezradiť nechcela. A tiež ani príčinu stroskotania predchádzajúceho vzťahu s Michalom. „Ja sa k tomu nebudem vyjadrovať,“ povedala s odôvodnením, že si chce strážiť súkromie. Záverom brunetka dodala, že nemá v pláne ukazovať sa s Andrejom na spoločenských akciách. Vraj netúži po medializácii.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu