Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Elton John: Po piatich rokoch prichádza na Slovensko!

Elton John Zobraziť galériu (3)
Elton John

BRATISLAVA - V košickej Steel aréne sa 22. júna uskutoční koncert hudobníka Eltona Johna. Jeden z najúspešnejších sólových umelcov v histórii populárnej hudby vystúpi na Slovensku so svojou deväťčlennou kapelou v rámci turné Elton John & The Band Tour 2010.

Muzikant priletí súkromným lietadlom, jeho kapelu, technický sprievod a techniku privezie päť autobusov a sedem kamiónov. "Vraj je pomerne extravagantný nielen, čo sa týka svojho imidžu, ale aj celkovej produkcie koncertu, tak uvidíme, čo nás čaká. Každopádne sa na jeho koncert už teraz tešíme a sme pripravení mu splniť akýkoľvek rozmar hviezdy, on si to môže dovoliť,“ povedal za organizátorov Miroslav Brondoš. Cena vstupeniek v predpredaji, ktoré sa začnú predávať už čoskoro, je 30 eur.

Sir Elton John počas svojej štyridsaťročnej hudobnej kariéry predal na celom svete vyše 200 miliónov kópií svojich nahrávok. Je tak jedným z najúspešnejších hudobníkov všetkých čias. Jeho singel Candle in the Wind z roku 1997, ktorý vydal po tragickom úmrtí princeznej Diany, sa stal s 37 miliónmi predaných nosičov najpredávanejším singlom v dejinách.

V roku 1994 ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. Okrem množstva iných ocenení získal aj päť cien Grammy, Oscara, Zlatý glóbus i divadelnú cenu Tony. Informácie poskytol PR manažér koncertu Ján Kakaščík.

Elton John- Can you feel the love tonight

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu